Bornova'da Bando Balkan rüzgârı Bornova'da Bando Balkan rüzgârı

Hayrettin Yenel

NİĞDE- Niğde’nin Merkeze bağlı Yıldıztepe beldesinde akrabalar arasında arazi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır toplam 3 kişide yaralanmıştı.

Yıldıztepe Beldesinde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle Amca Nevzat Türk ile yeğeni Gökhan Türk arasında dün akşam saatlerinde başlayan sözlü tartışma daha sonra kavgaya ve silahlı çatışmaya dönüşmüş, amca Nevzat Türk yanında getirdiği tabanca ile yeğeni Gökhan Türk ve ailesinin üzerine kurşun yağdırmıştı.

Amca Nevzat Türk’ün silahından çıkan kurşunlar Gökhan Türk’e onun eşi Semiha Türk’e ve kızı Gizem Nazife Türk ile aynı aileden 3 kişiye daha isabet etti. Olayda ağır yaralanan ve Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yeğen Gökhan Türk’ün eşi Semiha Türk(36) ve kızı Gizem Nazife Türk(17) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmişti. 60 yaşındaki amca Nevzat Türk’te olayın hemen ardından kendi tabancası ile hayatına son vermişti.

Anne Semiha Türk(36) ve Kızı Gizem Nazife Türk için bu gün Yıldıztepe Beldesinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildiler. Yeğeni ve ailesine kurşun yağdırdıktan sonra dün kendi hayatına son veren 60 yaşındaki amca Nevzat Türk için de yine Yıldıztepe Beldesinde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı ve o da aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Olaydan sonra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 2'si ağır toplam 3 kişinin tedavileri sürüyor.

Jandarma olayın büyümemesi için Yıldıztepe Beldesinde geniş çaplı tedbir aldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Haber Merkezi