Niğdeli Havva Nur Bilek Güreşinde Türkiye’de 3. Oldu

Niğdeli Havva Nur Bilek Güreşinde Türkiye’de 3. Oldu

Spor Yayın: 22 Nisan 2025 - Salı - Güncelleme: 22.04.2025 12:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
102 okunma
Google News

Niğdeli Havva Nur Bilek Güreşinde Türkiye’de 3. Oldu

Niğde’de yapılan  bilek güreşi şampinasında bileğini kimsenin bükemediği sporcumuz Havva Nur Tanık ilimizi bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmış ve adını Adana ‘da yapılcak olan bölge şampiyonasına yazdırmıştı. 
Altunhisar  75.YIL Ç.P.L Lisesi öğrencisi olan Havva Nur Tanık Adana’da yapılan  bölgede finallerinde’de bölge birinciliğini kazanarak, Manisa'daki yapılan  Türkiye  Finallerine adını yazdırmıştı. Niğde’nin ve Atunhisar İlçemizin gururu olaran Havva Nur Tanık başarılı performansı ile rakiplerini bir bir yenerek, Türkiye 3. sü oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.