Bor'da Yılın Konseri Halka Açık Yapılacak..

Telden Dile THM Koro Başkanı Ülgen Özalp'ın girişimleri ve Başkent Niğde Dernekler Federasyonu'na ve Bor Kültür Dayanışma Derneğine destekleri ile Bor'da " Babalar Günü " ne atfen yılın Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirilecek..

Kültür Yayın: 11 Haziran 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 11.06.2025 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
269 okunma
Google News

Telden Dile THM Koro Başkanı Ülgen Özalp'ın girişimleri ve  Başkent Niğde Dernekler Federasyonu'na ve Bor Kültür Dayanışma Derneğine  destekleri  ile Bor'da  " Babalar Günü " ne atfen yılın Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirilecek..

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Telden Dile THM Koro Başkanı Ülgen Özalp şu açıklamada bulundu:

Şarkılar, türküler, kantolar seslendireceğimiz, hatta konuklarımız ile birlikte okuyacağımız ücretsiz konserimize halkımızı bekliyoruz.
2023 yılında kuruculuğunu şefimiz Alper Aslaner ile birlikte yaptığımız Telden Dile Türk Halk Müziği koromuz 14 Haziran akşamı  Bor Sinema salonunda saat 20.00 de 11. konserini verecek .
Yüreklerine sabrı, fedakarlığı ,sevgiyi  şefkati ,güveni ,her türlü zorluğa dayanma gücünü sığdıran kıymetli babalarımız için memleketim Bor'da konser vermeyi çok arzu etmiştim . Bu imkanı sağlayan Bor Belediye Başkanımız Sayın Serkan Baran'a  çok teşekkür ediyorum .
Ayrıca Başkent Niğde Dernekler Federasyonu'na ve Bor Kültür Dayanışma Derneğine  desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Telden Dile THM Koro Başkanı Ülgen Özalp

www.nigdehaberajansi.com haber sitesi olarak bu önemli konserde emeği geçen tüm girişimci ve sanatçıları yürekten kutlarız.

KONSERE AİT PROĞRAM AFİŞİ

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.